15 jun. 2010

Nog even geduld

Hoi lieve lezeressen :)

De examens zijn ondertussen achter de rug, zoals verwacht was het een onmogelijke opdracht om alles op 3 dagen te leren, dus ik ga er al maar vanuit dat ik in augustus nog eens mag terugkomen :(
Maar ach, om eerlijk te zijn vind ik dat nu niet zo'n heel erg probleem, ik heb altijd al herexamens gehad, voor mij hoort die tweede zit er gewoon bij :)

De weken voor mijn examens ben ik druk bezig geweest met mijn scriptie, dus ik heb nu - na heel lang- eindelijk terug wat vrije tijd, en ik ben er volop van aan het genieten. Afspreken met vrienden, uitslapen, terrasjes doen, gewoon een beetje op de bank hangen, ik vind dat ik het verdiend heb :)
Ik heb ook nog heel veel andere dingen te doen, want hoewel mijn vriend zich in tijden van nood (lees: examens) zeer uitzonderlijk ontpopt tot een nieuwe man, is het huishouden zwaar verwaarloosd de laatste weken. De keukenkastjes zijn leeg (lees: vriendlief koopt alleen het hoognodige), er liggen bergen strijk op me te wachten (lees: "strijken doe ik niet hoor!" :) ), en het hele huis ligt overhoop (lees: opruimen doet hij wel, maar opgeruimd HOUDEN is niet zijn sterkste kant :D )

Dus, met andere woorden, alles moet even terug in zijn plooi vallen, dus bloggen komt er momenteel even niet van, maar als jullie nog een beetje geduld hebben, binnen een paar dagen ben ik weer helemaal terug! :)

Iedereen die nog examens heeft wens ik heel veel succes! :)

8 opmerkingen:

 1. Geniet maar van een beetje rust.
  Ik kijk al uit naar je volgende blogbericht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geniet er lekker van! Ik moet komende week er even tegenaan, maar als ik dan alles achter de rug heb ga ik waarschijnlijk ook twee dagen op de bank zitten of zo :P Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Justine! Hopelijk heb je snel weer tijd om te bloggen! Ik mis je blogposts.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Joehoeeeeeeeee??

  Paar dagen... paar maanden..???

  Hoop dat je snel terug bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beste Beauty blogger, Bij deze wil ik je laten weten dat ik je genomineerd heb voor de Liebster-award. Wil je meer weten kijk dan op: http://beautyblogbydave.blogspot.nl/2013/04/beauty-blog-by-dave-genomineerd-voor-de.html. Als je nog vragen hebt hoor ik het graag en ik zou het leuk vinden als je me een link stuurt van het artikel dat je eventueel hieraan besteed. x Beauty Blog by Dave

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hee,

  Wat een leuk artikel! Zullen wij elkaar volgen? Ik volg jou al :D

  xx Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hoi,
  leuk !
  ik heb ook een beautyblog www.meidenindemode.blogspot.nl .
  ik zou het super leuk vinden als je er op zou kijken, en ook een reactie zou plaatsen!

  xxx Suzanne

  BeantwoordenVerwijderen