9 apr 2010

Gelnagels - update

Ik heb mijn gelnagels nu 3 weken, tijd voor een update dus!

Dit was het resultaat na 1 week. Vanop een afstandje zien ze er nog steeds mooi uit, maar kijk even verder naar een close-up foto...

Ik weet niet of jullie het kunnen zien, maar er zijn heel wat randjes en oneffenheden langs de zijkanten, waar mijn nagellak wel eens onherroepelijk wil tussenkruipen :(


Foto na 2 weken:
(sorry voor de slechte belichting, ik lak mijn nagels altijd 's avonds dus ben genoodzaakt om foto's in kunstlicht te nemen...)

De randjes die jullie zien zijn er dus echt, dat ligt niet aan de foto. Natuurlijk had ik dit op voorhand kunnen weten, maar het wil wel zeggen dat ik niet meer de deur uit kan zonder een dekkende nagellak (en dat terwijl ik nog zoveel leuke naturel lakjes heb liggen :) )

Ook laten al de donkere lakjes hun sporen na, zoals je ziet op mijn pink. Ik probeer het er wel een beetje onderuit te krijgen, maar ik moet natuurlijk voorzichtig zijn, voor je het weet heb je een losse nagel in je hand :)


Na 3 weken werd het nog erger. De "randjes" van de gelnagels liggen er echt in reliëf op, wat bij bepaalde lakjes echt heel lelijk is. Ach ja, zoals ik al zei, dat had ik op voorhand kunnen weten, en ik vind dit nog steeds minder erg dan mijn afgekloven mini-nageltjes :)


Ik heb ondertussen al veel gelnagels met de mijne vergeleken, en ik ben (afgezien van de oneven randjes dan) best tevreden over de mijne. Gelnagels worden er vaak heel dik opgezet, waardoor de "uitgroei" zo lelijk is dat je na een 3-tal weken niet anders KAN dan ze te laten bijwerken. Die van mij zijn echt heel dun, waardoor het allemaal nog wel meevalt (tenzij je close-up foto's gaat trekken natuurlijk ;) )

Het is grappig om te zien hoe snel mijn nagels eigenlijk groeien, vooral bij mijn pink zie ik de gelnagel echt enorm "opschuiven". Goed nieuws, dat wil zeggen dat er toch nog hoop is dat ik van mezelf mooie nagels zal krijgen :)

Voor de rest ben ik het al helemaal gewoon, "lange" nagels. Alleen als je crème uit een potje wil halen is het nogal irritant, en de eerste twee weken was ik ook niet in staat om een blikje frisdrank open te doen, uit angst om een nagel af te breken. Uiteindelijk heb ik toch wel een beetje m'n twijfels over de stevigheid van die gelnagels...
De eindbeoordeling is dus dat ik nog steeds geen spijt heb dat ik ze heb laten zetten. Ik hoop alleen maar dat ze mooi uitgroeien, of binnenkort (pijnloos) loskomen, en dat mijn eigen nagels dan helemaal mooi en sterk zijn :D  Haha, ik heb de nagelverharders en -treatments al klaarstaan!

7 opmerkingen:

  1. Leuke beschrijving! Dus je gaat ze niet laten bijwerken?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ga je ze niet meer bijwerken?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nee, ik wou enkel gelnagels zodat mijn eigen nagels konden groeien, en om van het nagelbijten af te komen. Dus nu maar hopen dat mijn eigen nagels lang en mooi tevoorschijn komen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. bij mij waren mijn nagels heel broos en zwak na de gelnagels.. hoop dat het bij jou niet het geval is!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi!
    Ik ben het ook zo afgeleerd om nagel te bijten :). Jammer genoeg waren mijn eigen nageltjes daarna wel broos, maar veel verharder smeren en dat komt in orde :). En het niet-bijten volhouden natuurlijk ;)

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  6. vanna zei

    Ik zet zelf gelnagels...
    en zet meestal eerst zijde vooraleer da ik een tip zet.dit beschermt u eige nagels ( klein tipje )

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ze zien er mooi uit
    maar waarom heb je ze er niet ingevijlt ?

    BeantwoordenVerwijderen