21 mei 2010

NOTD: A Warm Place

Jullie zagen dit lakje al even voorbijkomen in mijn haul-artikel eerder deze week: A Warm Place van Color Club, gewonnen bij Selina, Het is niet echt rood, maar eerder bordeaux met een fuschia ondertoon. Ik vind het een heel mooie, classy kleur, geschikt voor elke gelegenheid :)

Dit is mijn allereerste lakje van dit merk, en ik ben aangenaam verrast, vooral door de fantastische dekking. Ik heb op de foto 2 laagjes op, maar eigenlijk was eentje genoeg. Ook qua formule is dit een fijn lakje, en hij droogde ook ontzettend snel.

Wat de houdbaarheid betreft, dit kleurtje bleef 2 dagen helemaal perfect, toen heb ik 'm er weer afgedaan, maar ik denk dat hij het nog makkelijk 1 of 2 dagen meer had kunnen uithouden zonder chips.
Ik denk dat ik deze heel vaak ga gebruiken op mijn teennagels, ik hou wel van een classy kleurtje op mijn tenen, en door de prima kwaliteit kan ik me voorstellen dat het dan gewoon minimum 2 weken mooi blijft.

Toen ik deze een dag ophad, kocht ik de flake-topcoat van Essence, en nadat ik 1 nagel geswatched had, besloot ik maar meteen de andere 9 ook te "pimpen". Ik vind het erg leuk dat dit klassieke kleurtje op die manier toch een heel ander effect krijgt:


Mooi?

/bye

6 opmerkingen:

 1. Jup, heel mooi! Op de eerste foto is het klassiek en op de tweede foto wat hipper.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk!! Ik heb nog steeds niks van Color Club maar wil binnenkort wel gaan bestellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooi kleurtje, inderdaad omdat het niet gewoon standaard 'knal'rood is, erg apart. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk kleurtje, maar voor mezelf toch te fel.
  Als je echte flakies wil kun je eens kijken naar Scale effect lijn van Golden Rose, zijn ook niet zo duur en ze zijn echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een mooi kleurtje zeg :D. Ben ook helemaal into dat soort kleurtjes de laatste tijd. Ook staat het wel mooi in de zomer ^^

  BeantwoordenVerwijderen