24 mei 2010

NOTD: Monarch Masquerade

Paars is niet meteen een kleurtje waar ik snel  naar grijp als het op nagellak aankomt. Vreemd, want paars is voor de rest wel één van mijn lievelingskleuren, maar tja, paarse lakjes, ik weet het niet, ik vind het altijd erg mooi bij anderen, maar toch is het niet echt wat voor mij.

De laatste tijd zag ik heel wat donkerpaarse NOTD's voorbijkomen op andere blogs en besloot het toch maar een keertje te proberen. Ik diepte het, tot nu toe ongebruikte, Diamond-Cosmetics lakje "Monarch Masquerade" op uit m'n stash.


En ok, ik moet toegeven, eigenlijk vind ik het wel een mooi kleurtje :)  Als je van paars houdt zal je deze vast erg leuk vinden, hij heeft een mooie metallic finish en een dieppaarse kleur.

Diamond Cosmetics vind ik tot nu toe ook erg fijne lakjes, zelfs dit donkere kleurtje had eigenlijk maar 1 laagje nodig (ik deed er 2 op voor de zekerheid). Ook wat de formule betreft vond ik dit kleurtje heel makkelijk lakken.

Maar... horror horror: amper 2 uur later bleek het lakje al helemaal verpest te zijn! Kijk maar: hele stukjes eruit, major tipwear, het is verschrikkelijk! Zelfs na een paar dagen ziet mijn nagellak er zo niet uit! (En ja, mijn vingers zien er helemaal uitgedroogd uit, I know... Zie je wel dat ik een reden heb om 3 tubes handcrème tegelijk te kopen? ;) )

Het zou ook wel aan mij kunnen liggen, maar ik heb helemaal niets anders gedaan dan gewoonlijk, en hoewel ik soms wel eens mijn pasgelakte nagels ergens tegen stoot of zo, heb ik dit nog nooit meegemaakt. Ik had ook geen andere base- of topcoat gebruikt dan gewoonlijk, dus ik vrees dat het toch aan het lakje ligt :(  Jammer, maar ik heb 'm er dus maar meteen terug afgedaan en ingewisseld voor een ander kleurtje (mijn MAC Blue India stond naar me te lonken ;) )

/bye

5 opmerkingen:

 1. jammer van de kwaliteit, want het is wel een mooie kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de kleur heel erg mooi maar jammer dat ie zo snel al slecht werd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Huh, na een paar uur al zo een resultaat? Dat kan toch niet! Jammer, het was anders wel een mooie kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hmm erg jammer. Maar ik heb zelf ook niet echt van de paarse lakjes, weet ook niet wat het is want ik heb best wel wat paarse kleding. :P
  En ik heb ook zulke droge handen... alleen bij mij zit het meer in de palm en tussen mn vingers.. echt vreselijk irritant is dat. :')

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie kleur!
  Jammer avn het resultaat!
  x

  BeantwoordenVerwijderen