29 mei 2010

Tagged: Stylish blogger Award


 Ik werd getagged door Lien, thanks meid, ik vind jou ook heel stylish hoor ;)

The rules: State 5 random facts about yourself and pass the award on to 5 other bloggers.

1. Ik heb een paar heel ongezonde gewoontes: ik rook een pakje per dag en ik ben verslaafd aan RedBull :)  Ik drink het echt bijna elke dag, liefst die van de Kruidvat, Power Booster (ik koop wel altijd de suikervrije versie) :D2. Ik ben een ontzettende uitsteller, en dat is bij alles zo. Strijk stapelt zich altijd minstens 2 weken op voor ik eraan begin, vertaalopdrachten stel ik uit tot het laatste moment, en ik heb mijn afstudeerscriptie helemaal geschreven in de laatste 3 weken voor ik 'm moest inleveren :)

3. Ik ben ALLERGISCH aan taalfouten. Als iemand van mijn familie de schrijfwijze van een woord wil weten, of iets laten verbeteren, ben ik degene die ze bellen. En oh ja, mijn vrienden en familie maken er ook een sport van om mij dan toch eens te kunnen betrappen op een schrijffout. I dare you om er eentje te vinden op mijn blog, not gonna happen :)

4. Net zoals bij vele andere beautybloggers, weet er bijna niemand in mijn omgeving dat ik een beautyblog heb. De enige die het weten zijn mijn ouders, zus, vriend en enkele vrienden (mannelijke vrienden, they don't care :) ). Ik kan me er ontzettend aan ergeren dat je door je interesse in make-up automatisch bestempeld wordt als "oppervlakkig".

5. Ik heb een heel vreemde fobie: ik kan absoluut niet tegen het gevoel van mijn tong tegen het stokje van een ijsje (type Magnum). Nagels op een schoolbord en zo, dat doet me allemaal niets, maar die damn ijsstokjes bezorgen me elke keer weer rillingen. Haha, ik ben een beetje weird hoor :)

Het zou heel goed kunnen dat jullie 'm al gekregen hebben, maar ik geef deze award door aan:
Selina (Mostbeautiful)
Amber (Pretty Girly Things)
Kim (Pimpernell aka make-up junkie)
Ann (SummerShimmer)
Kim (Beautyblog Kim)

/bye

3 opmerkingen:

  1. Ik had hem al gekregen, maar toch bedankt! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Joepie, je hebt me getagged! Nu moet ik toch wel even gaan denken over random facts :-)

    BeantwoordenVerwijderen