1 jun. 2010

Review: Kruidvat Hand- en nagelcrème

Ik liet jullie in mijn vorige haul al zien dat ik een hele voorraad handcrèmes had ingeslagen, en hoewel ze "maar" van Kruidvat eigen merk zijn, zijn het stuk voor stuk aanraders, dus ik besloot ze maar even te reviewen. Vandaag de eerste, nl. hand-en nagelcrème.

Wat het belooft:
Deze handcrème bevat Keratine en Pro-vitamine B5 voor het versterken van je nagels, terwijl de vitamine E je handen beschermt en hydrateert.Geur/textuur:
Heel opvallend is dat deze handcrème enorm lopend is, waardoor je echt élke keer te veel neemt :)  Even oppassen dus, en eraan denken om maar een héél klein beetje uit de tube te knijpen...
De geur is vrij sterk, maar moeilijk te omschrijven. Hij doet me om de een of andere reden heel erg denken aan Frankrijk, al kan dat ook wel komen omdat ik door de paarse kleur onrechtstreeks een associatie maak met lavendel. Haha, the mind works in mysterious ways :D
Maar serieus, het is dus een redelijk sterke geur, dus ik raad jullie aan om even te ruiken aan de tube voor je 'm koopt, want hij is zo aanwezig dat je er wel van moet houden.

Werking:
Zoals ik al zei, een echte aanrader. Hij trekt erg snel in, laat geen plakkerig laagje achter, en hydrateert mijn droge handen meteen. Ze worden zacht en blijven dat ook gewoon de hele dag. Dat deze crème ook meteen op je nagels werkt, is een leuk extraatje, toch?

/bye

6 opmerkingen:

 1. Die heb ik ook en vind ik goed. Ik vind de geur helemaal niet sterk, het is mij toch nooit opgevallen :-p Maar misschien heb ik niet zo'n verfijnde neus :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, voordat ik mijn eigen make-up webshop had, werkte ik in een sieradenwinkel en wij gebruikten deze altijd als klanten de ringen niet meer afkregen na het passen!!Ik heb er dus leuke herinneringen aan en ik vind de geur trouwens ook niet heel overheersend. Ik wil nog even zeggen dat ik je blog dagelijks volgt en hem erg leuk vindt, keep up the good work! Ik lees hem echt met veel plezier en kijk steeds uit naar een nieuw berichtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als ik jou was zou ik eens kijken naar Honestbeauty ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt fijn! De meeste handcrèmes werken niet echt bij mij. Smeer daarom vaak maar met bodybutter, maar dan heb je weer zo'n laagje op je handen.. Ach.. :P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb hem ook en vind hem super! En de geur is echt heel speciaal , mij doetie denken aan van die 'Play Doh' plasticine van vroeger :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Kims: Ik heb ook de nacht-handcrème van de Kruidvat, en ik vind die enorm naar plasticine ruiken, review volgt nog :)

  BeantwoordenVerwijderen