20 apr 2010

Bruiloft Evi & Steve

Hier is het beloofde uitgebreide verslag :)

Toen we aankwamen op de prachtige locatie zag ik het bruidspaar al van ver staan, Evi in haar prachtige jurk en Steve helemaal opgedost in een supermooi pak :)  (kippenvelmoment nr.1)
Evi was echt een sprookjesbruid, met prachtige juwelen van Swarovski, en bijpassende tiara...
Na de standaard felicitaties (het eerste wat ik tegen Evi zei was "Wat ben je moooooi!" :) ), kregen we een glaasje champagne en mengden we ons onder de rest van de gasten. Bij het binnenkomen had iedereen een gekleurd parapluutje gekregen, met daarop de naam van je tafel. Alle tafels hadden de naam van een cocktail, ik en mijn vriend zaten aan de Cosmopolitan-tafel :D
Het was wel even slikken dat al onze vrienden aan een andere tafel zaten, maar ach, dat zagen we straks dan wel weer.

Ondertussen zag ik Sofie van Fashionata staan, helemaal in haar eentje, en ik ging even een babbeltje doen.



Toen iedereen er was, kregen we te horen dat we aan tafel mochten, en toen bleek dat ik was ingedeeld bij de beautyblogsters! Na even een mini hysterisch momentje (ok, ok, heel stom, maar hoe zouden jullie zelf zijn als bleek dat je opeens Mascha, Sofie, Cynthia, Debbie, Serena en Angel zou ontmoeten?! :D ) gingen we rustig aan onze Cosmopolitan-tafel zitten. Achteraf bleek dat Debbie en Cynthia niet meer zouden komen, maar toch was het erg gezellig aan tafel!

Nadat iedereen zijn plaats gevonden had, kwam het kersverse bruidspaar onder luid applaus de zaal binnen. (kippenvelmoment nr.2) 

Op elke tafel lag een wegwerpcamera, zodat de gasten zelf foto's konden maken. Ook waren de naamplaatjes vervangen door supermooie doosjes, met daarin M&M's waarop "Evi & Steve" en de datum gedrukt was.

Toen was het tijd voor de speeches, eerst van de bruidegom, en vervolgens van de ouders van Evi & Steve. (kippenvelmoment nr.3)

Het eten was een buffet, en wauw, wat voor een buffet! Er was echt zooooveel keuze! Slaatjes, oesters, paella, gevulde kwarteltjes, carpaccio, Spare Ribs van de BBQ, gamba's, pastaslaatjes, allerlei groentenmixjes, aardappeltjes uit de oven, asperges, visgerechten, sushi, ...

En het was allemaal even lekker! Ondertussen zorgden de jongens van de bediening ervoor dat niemand een seconde zonder water of wijn zat (tricky hoor, dat ze altijd maar komen bijschenken ;) ). Ik ben normaal geen drinker, maar de wijn was zo lekker dat ik echt veel te veel gedronken heb :)

Na dit overweldigende buffet waren er ook nog kaasschotels, en toen werden we verzocht om naar de andere zaal te gaan, waar de bruidstaart werd aangesneden.

Ook het dessertbuffet was oogverblindend: bavarois, chocolademousse, tiramisu, aardbeien, fruit, en tientallen taarten (frambozen, witte chocolade, mokka, appel, voor elk wat wils, en allemaal te mooi om op te eten!)
Iedereen laadde zijn bordje vol en ging terug aan tafel :)

Na het dessert werd de koffie geserveerd in de andere zaal, terwijl de tafels aan de kant werden geschoven voor het dansfeest. De deuren van de dessertzaal stonden open, waardoor je even naar buiten kon, waar er grote vuurmanden stonden. Erg gezellig!

Wederom werden we iets later verzocht om terug naar binnen te gaan voor de openingsdans. Het was zo ontroerend, ik moest echt bijna huilen :) (je raadt het al, kippenvelmoment nr.4!)



We hebben nog gedanst tot in de vroege uurtjes, (op mijn nieuwe pumps, ze zijn goedgekeurd!) en zijn uiteindelijk nog tot het einde gebleven.







Het was allemaal zo perfect, echt dé ideale bruiloft.
Mijn vriend verwoordde het heel mooi: "Wow, als wij trouwen zullen we toch erg ons best moeten doen om hieraan te kunnen tippen hoor". :)

 Evi & Steve, nogmaals bedankt voor het fantastische feest, en ik wens jullie alle geluk van de wereld toe!

6 opmerkingen:

  1. Zag er een tot in de puntjes prachtig georganiseerde bruiloft uit zeg! :) Leuk verslagje ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Lien: Het was inderdaad perfect georganiseerd, ik zou Evi zo inhuren als weddingplanner :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het zag er echt een leuke dag uit!

    PS: je bent getagged maar dat weet je al :-p

    BeantwoordenVerwijderen
  4. klinkt zo fijn en als ik het zo hoor zou Evi idd een goede weddingplaner zijn! ;-) Ze was zo mooi ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het klinkt echt super :)
    Zo'n bruiloft wil ik ook :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk om te lezen zo, dit verslag! Wat heeft ze trouwens een mooie tiara op zeg, zo'n diadeem maakt de look echt. Die m&m zijn echt een origineel idee, leuk verzonnen!

    BeantwoordenVerwijderen