8 apr 2010

NOTD: Catrice London's weather forecast MAT

Mijn nagellakliefde is eigenlijk begonnen door één enkel kleurtje, en dat is mat grijs. Ik vond (en vind) het zooo mooi! Ik hou echt van grijs, draag heel vaak grijze kleding, en het zien van matte grijze nagellak heeft eigenlijk alles veroorzaakt.
Dankzij de nieuwe lijn van Catrice is vandaag de heuglijke dag aangebroken dat ik ook eens zelf matte grijze nagels heb :)


Qua applicatie was dit echt een tegenvaller. Vreemd toch dat 2 lakjes uit dezelfde lijn zo kunnen verschillen; het roze lakje dat ik eerder deze week ophad lakte echt veel fijner, terwijl deze best dik is en streperig lakte. Ik heb op de foto 2 laagjes London's weather forecast en één laagje Essie matte about you op.
Ook wat de houdbaarheid betreft is dit niet echt een aanrader. De roze Just Married bleef echt makkelijk 3 dagen onberispelijk mooi, terwijl het grijze lakje al na 1 dag aan de randjes beschadigd was.

Maar ach, ik vind dit lakje zo mooi dat ik de slechte kwaliteit er wel bij neem. Ik ga op zoek naar een nagellakverdunner om 'm iets makkelijker te kunnen gebruiken.
Heeft iemand een tip waar ik nagellakverdunner kan vinden? En kunnen de nagellakpro's mij even adviseren: mag je nu wel of niet nagellakremover gebruiken om te verdunnen?

3 opmerkingen:

  1. mooi kleurtje! ik heb vandaag just married en sold out forever gekocht :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. oehhh die wil ik zeker ook nog! en nice, dat matte!
    ik zou zeker afraden van remover als verdunner te gebruiken, ik heb zelf onlangs een nieuwe verdunner gekocht van pronails, maar nog niet getest, ik zal hem nog wel posten, hij was denk ik 7 euro ofzo

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nee, je mag geen nagellakremover gebruiken om te verdunnen. Hierdoor wordt het juist alleen maar dikker. Als ik jou was zou ik even gaan rondneuzen op internet daar heb ik het namelijk ook vandaan...
    Je moet wel even op de prijs en de hoeveelheid letten want ik had 100 ml voor 5 euro ofzo en op sommige webshops heb je maar 15 ml voor 7,50.
    Dus let daar wel op!

    BeantwoordenVerwijderen