26 apr 2010

Stash: "herontdekte" stuffies van de maand!

Eerlijk is eerlijk, eigenlijk hebben we allemaal wel een beetje te veel make up, niet? :) Of toch, te veel om alles regelmatig te gebruiken. Gevolg: een hoop dingen belanden ergens onderin je kast/lade/toilettasje.
En laat dat nou net ook een groot voordeel zijn: af en toe "herontdek" je spulletjes die je vergeten was, of al zo lang niet meer gebruikt had dat ze als nieuw aanvoelen :D

Bij mij gebeurt het regelmatig, dat ik spulletjes uit mijn stash herontdek en ze dan vervolgens weer heeel vaak ga gebruiken. Zo grijp ik de laatste tijd steeds meer naar 2 "vergeten" dingen:
De blush in de kleur "Nude peach" uit de Catrice Nude Sensation LE. Ok, ik geef toe, heel oud is dit nog niet, maar toch was deze beauty al verdwaald naar de bodem van mijn blush-laatje :)


Ik heb een "dikke" swatch op mijn vinger gemaakt, zodat jullie de kleur goed kunnen zien. Het is eigenlijk een heel subtiel peach-kleurtje, dat een mooie glow geeft.


En dan had ik ook nog een vloeibare eyeliner van Bourjois, die ik eigenlijk nog maar 1 of 2 keer gebruikt had. De volledige naam luidt: Liner Clubbing - vibrant colour - Ultra resistance.

De kleur heet "black fever", maar zoals jullie kunnen zien is het eerder antracietgrijs, met subtiele glittertjes. Weer eens wat anders dan zwart!







Kijk ook even mee naar het kwastje: ik ben niet zo'n held met vloeibare eyeliner, maar ik vind dit kleurtje zo mooi dat ik het zonde vind om m niet te gebruiken. Ik breng nu een zo dun mogelijk lijntje aan, en vervolgens neem ik een eyelinerkwastje om dat lijntje mooi "uit te trekken". Works like a charm!


Hebben jullie dat ook vaak, dat jullie spulletjes uit jullie stash herontdekken?

/bye

9 opmerkingen:

  1. Ja! Soms dwing ik mezelf om sommige spulletjes meer te gebruiken. Dan leg ik een gloss of zo klaar in zichtbereik zodat ik er sneller naar zou grijpen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha ja dat heb ik ook! ik probeer een keer in de drie maanden mijn hele stash uit te zoeken (en bij elkaar te zoeken) want het ligt altijd nadat ik het netjes heb gesorteerd en verzameld, binnen een week weer overal en nergens!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. haha dat heb ik ook altijd :P die eyeliner ziet er trouwens idd echt mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hihi, een bekend fenomeen blijkbaar :) Het is ook altijd zo leuk he, dat je eigenlijk opeens weer iets "nieuws" erbij hebt :D

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ja hoor! heb dat ook vaak! zo fijn hé om dan dingen te herontdekken! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heel herkenbaar! En dan ineens kom ik iets tegen waarvan ik dacht: Huh heb ik dit nog?! Super want zo hoef je eerst ook niet te shoppen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik heb mijn roze oogschaduw herontdekt :) Heel fijn inderdaad :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Altijd leuk om iets te herontdekken! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik heb die eyeliner van Bourjois ook, in donkergroenachtig. Is echt prachtig, aangezien mijn ogen groenbruin zijn. & is inderdaad superefficient, is de enige vloeibare eyeliner waarmee ik een dun -onopvallend- lijntje kan trekken!

    BeantwoordenVerwijderen