28 mei 2010

GOSH Multi colour blush

Vandaag een product dat al langer bestaat, maar toch de moeite is om even te bespreken: de Gosh Multicolour Blush in de kleur "Pink Pie" (Er is ook nog een "Bronze Pie").

Dit is echt een fijne blush, en geef toe, hij ziet er ook gewoon fantastisch uit in je stash, niet? :)


Deze blush is heel erg gepigmenteerd, waardoor je moet oppassen dat je niet te veel gebruikt. Eén veeg met je blushkwast neemt genoeg kleur op, en goed blenden is de boodschap. Ik heb zelf een lichte huid, en als ik 'm licht aanbreng is hij heel erg mooi. Heb je een donkerdere huidtint, dan kan je de kleur perfect opbouwen.


Net doordat de kleurtjes zoveel pigment bevatten, kan je ze ook perfect apart gebruiken als oogschaduw, zeker de bronzen kleurtjes zijn daar heel erg geschikt voor.
Kijk even mee naar de swatches: de bovenste veeg zijn alle kleuren samen, en daaronder zie je elke kleur apart.

Wat ik ook erg fijn vind aan deze blush is dat hij de hele dag blijft zitten.
Zeker een aanrader voor de blush-addicts dus, dit blush wheel is te koop bij Kruidvat voor ongeveer €9 (best veel, maar hij is wel veel groter dan de gemiddelde blush, en door de goede pigmentatie doe je er heel lang mee).
Zouden jullie 'm kopen? Of hebben jullie 'm al? ;)

/bye

7 opmerkingen:

  1. Ziet er mooi uit! zou hem zelf alleen niet kopen omdat ik genoeg roze blush heb, maar anders vast wel. :P

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi! Ik zou hem niet kopen omdat ik eigenlijk al genoeg blushes heb haha, maar buiten dat feit lijkt het me wel een fijn product.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, ik vind het er wel mooooooi uitzien hoor!! Zelf bn ik helemaal verknocht aan mn roze blusher van TBS, maar op zich wel handig zo; al die kleurtjes bij elkaar. Helemaal leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ziet er mooi uit hoor :) Ik koop Gosh eigenlijk alleen met kortingsacties, de normale prijzen vind ik toch net iets te duur.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb er al vaker mee in mijn handen gestaan,..maar nu na het zien van swatches wil ik hem ook! Ik ga wel wachten tot er een actie is want vind Gosh soms net iets te duur,...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heb hem zelf ook dus ja...ik zou hem kopen :-) Hij is inderdaad héél erg gepigmenteerd, maar dat vind ik net leuk. Ook heeft hij een mooie shimmer!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind de blush er wel leuk uitzien maar voorlopig kom ik nog toe met mijn blushes :-)

    BeantwoordenVerwijderen